JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Busy Week
20140212 • Wednesday, February 12, 2014 • 0 comments


Assalamualaikum~

pfffttt aku selalu je ada problem letak post title -,- takkan tiap kali post nak letak tajuk random je. Bukan korang je bosan, aku pun bosan

internet takleh lembap lagi ke ? wehh, ini boleh bawak gaduh ni. eeeiiiii eii eeeiii stress aku !! nak hapdate benda ni pun takleh !

sejak tenet slow ni aku pun tak rajin nak bukak blog. Update apatah lagi. Tapi lama-lama jadi orang tak cukup sifat dah aku tengok diri sendiri. Bosan gilee. Sekali dapat update aku rasa mau tercabut keyboard laptop ni.

Rabu eh hari ni ? hmmm. Jumaat, Sabtu, Ahad aku ada kem kepimpinan. maksudnya 3 hari 2 malam. Ahh~ malasnya
"sorry to say, aku dah cukup terpimpin okay" kata seorang ketua pengawas tak jadi kepada rakan sekelasnya.
Baldi kale pink please ? Muntah hijau, kuning, biru, oren aku dengar -__-

kat sana nanti sebilik tiga atau empat orang. Perghh ! kalau dapat bertiga aku, imah dengan sab aku rasa roboh bilik tu kitorang kerjakan.

Semenjak dua menjak ni aku dapat anemia yang tak berapa nak jadi. Hohoho
ini disebabkan aku pi ulang balik tengok cite Master Sun tu. Gila hampeh penakut betul aku ni. Cis
tu satu, belum lagi yang aku pi tibai sampai pukul 5 layan menda tu sampai tak bangun pagi. Ni lagi hampeh

Isnin tadi udin bawak buku The Curse. senanya buku tu second hand sebab ambik dari senior kitorang je.
Tetiba, jeng jeng jeng. Aku nampak buku sis Bell. Apa eh dia tulis kat situ ? Minho ? Haha.
Kat buku sekali terbabit. Kikiki

Macam biasa homework betingkek-tingkek langsung aku biarkan. Hari malas sedunia hari ni. Tak tau ke ?

 kesah pulak aku ?



PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Random Talk
  • Random #1
  • Bertahun Lamanya...........
  • School 2014
  • school huh ?
  • hate this.
  • i'm back
  • Putaran Hidup GIF
  • Tips : Rambut Sihat
  • Tips : Mitos Kecantikan