JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
School 2014
20140102 • Thursday, January 02, 2014 • 0 comments

ssup?

cuti sudah habis bro.
So, amacam sekolah. Best?
Aku? Entahla. Boleh la boleh la ~
Sekolah kitorang tukar pengetua baru. Please jangan tanya nama sebab aku tak tau. Haha

Yang bestnya dia tak membebel untuk sampaikan " sepatah dua kata "
haaa, bestkan? Tak la kita duduk kat perhimpunan berangin je dengar pengetua cakap sepatah dua kata dia tu.

Jadi tadi owner kantin kitorang dah tukar lelaki.
Tak boleh la nak panggil makcik kantin. Sekarang dah jadi pakcik kantin. Wakakaka
Mahal sikit makanan die dari makcik kantin yang lama.
Tapi aku tak kisah sebab sedap. Hihi

Cara tulis nota pung dah lain.
Buih la, buih berganda la. Tah pape
aku paling benci la kalau nota pun nak disuruh suruh buat gaya tu la. Gaya macam ni la. Macam tu la.
Eh, sukati guwa la nak tulis cane pun.
Nanti bukan cikgu yang baca. Aku yang baca.
Buat semak ke peta minda bagai.
Benci gila.

Takda budak baru punnnn.
Huhu. Takleh guwa nak ushar. Kikiki
takpe takpe. Crush guwa masih ada.
Nak dijadikan cerita pagi pagi lagi dah terserempak dia kat garaj. Hahaha.
Indah betul pagi pagi lagi.

K tu tak boleh bla.
Makin poyo guwa sekarang ni. Kahkah



PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

FIND ME HERE;

: @edmalice
:edmalice
: adahkacak@gmail.com

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • school huh ?
  • hate this.
  • i'm back
  • Putaran Hidup GIF
  • Tips : Rambut Sihat
  • Tips : Mitos Kecantikan
  • sekejap lagi
  • Falling In Love
  • Tips : Best Friend Forever
  • Tips : Fit To Feet