JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
i'm back
20131224 • Tuesday, December 24, 2013 • 0 comments


woahh :O
i'm finally back
hikhik. ye lee, dah lama tak update blog. jadinya finally i'm back untuk propa kat sini. wakakaka
jadi aku tak tau nak cerita apa.
haihh sadis punya cerita

eh, kena kan gambar chanyeol tuh. kekekeke
ermmm.
berapa hari je lagi dah mula 2014.
jadinya jangan pegi tandas pada 31/12/12 pukul 11:59 pm sebab korang akan keluar tandas pada tahun depan. haha
lame betul joke tu -__-

takdanya la, dah nak sekolah dah
huk alohh, tak bestnya laaaaaa /cries/
mak nak cuti sekolah *jerit*
mau kena buang daerah aku cakap gitu. hekhek

k dah poyo. bye


PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Putaran Hidup GIF
  • Tips : Rambut Sihat
  • Tips : Mitos Kecantikan
  • sekejap lagi
  • Falling In Love
  • Tips : Best Friend Forever
  • Tips : Fit To Feet
  • Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi aka Missr...
  • Ketandusan
  • Cinta Dramatik Melawan Graviti II