JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
school huh ?
20131226 • Thursday, December 26, 2013 • 0 comments


hello gais,

huaaaaa ! belum apa lagi dah terasa sedihnya nak sekolah /ugly sobbing/
kikikiki

mak, nak tidur sampai tahun depan.
taknak spm. taknak belajar.
nanti besar duduk dalam zoo je. tunggu orang bagi makan.
haha. konfem mak aku tak ngaku anak dah.

k just kidding.
haa, nak cakap ni. aku baru le dengar lagu havoc tu.
mula-mula dulu aku ingat kebenda la popular gilaaa ayat "kan gua dah cakap gua havoc"
baru tau lagu ghupenyeee.
bah ! kuno gila ahh adah !!!

huahuahua. cakap la pape. gua memey kuno. sekian
esok kena pegi sekolah pulok beli buku.
habitat malas aku ni tak terbendung lagi dah. nak jalan pun malas.
elok duduk zoo jelah.

tbh, i'm not miss my sch at all.
beli barang sch pun belum. haha
rilek ahh. tak rock la eksited nak sekolah ken ? kikiki

can't wait for school to open, said nobody


PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

FIND ME HERE;

: @edmalice
:edmalice
: adahkacak@gmail.com

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • hate this.
  • i'm back
  • Putaran Hidup GIF
  • Tips : Rambut Sihat
  • Tips : Mitos Kecantikan
  • sekejap lagi
  • Falling In Love
  • Tips : Best Friend Forever
  • Tips : Fit To Feet
  • Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi aka Missr...