JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
I Do Understand
20131002 • Wednesday, October 02, 2013 • 0 comments


Hi, Assalamualaikum

Haih ! Sekarang memang bukan masa yang terbaik untuk mengeluh semua bagai. Tapi .... Hmmm...
Baru baru ni my brother dapat kerja kat shah alam. So dia bawak moto jadi senang la dia pergi keja. Tapi masalah sekarang bila dah takda moto kat rumah nak pegi sekolah atau pegi mana mana.
Sekolah pun ayah yang hantar. Petang dah tak boleh keluar berjoli *ecehh* macam biasa u_u

Lepas ni ada la peluang nak study sebelum exam akhir tahun. Sebab dah tak pegi mana mana kan. Duduk rumah je, Jangan aku tidur je sudah la. Haha

Pagi tadi punya cerita bila kena denda ketuk ketampi kat depan kelas ! Seriously cakap, tak pernah la tak suka cikgu, tapi dengan cikgu ni entahlaa...
Bukan malu punya pasal sebab classmate semua sporting dan sepesen je perangai,
Kena denda bukan pasal apa. Sebab tak datang sekolah jaa ._.

Tau memang salah, tapi kadang kadang memang tak suka sekolah bukan pasal apa, pasal ada subjek yang cikgunya tak berapa memahami. Salah sendiri jugak.
Sedih jugak la tadi. Udin pun kena jugak tadi.

Seriously memang dalam dilema sekarang ni. Jumpa counselor ?
Bukannya tak pernah. Banyak kali dah ! Tapi takda perubahan apa apa.
Bukan jugak tak cuba nak berubah tu. Dah banyak kali jugak. Salah diri sendiri atau memang persekitaran tak membantu.

Cikgu kaunseling ada jugak cadang suruh pergi kat tempat yang buat kita suka.
Ada ada ! Mesti lah pindah kelas akaun. Tu la yang paling happy kalau dapat.
Problem sekarang sebab tak dapat !
Tau tak macam mana kecewanya tak dapat. aku tak pernah share kat sapa sapa kenapa tak dapat.
Sekarang ni memang takda sapa yang support u_u
Lonely ? Tak ! Diorang bagi advice bukannya sokong. Tapi bangkang habis habisan. Nak cerita ? Sampai esok pun tak habis.

First time menangis kat kelas 4 Takwa harini. Mental breakdown !
Masa time macam ni la rindu kat orang orang macam teacher Farah. Yang bagi banyak advice. Yang support moral. Kankan!
Apa pun bersyukur sebab ada kawan yang baik.


PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Now Introducing !
  • Hip Hip ! Hooray !
  • Lame? Maybe not. . .
  • One Fine Day
  • Dandelion
  • Satu Hari Nanti (Untuk Emak Bidadari Syurga Saya)
  • Day by Day
  • How Can That Be ?
  • Problem :(