JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
One Fine Day
20130922 • Sunday, September 22, 2013 • 0 comments

Assalamualaikum :)
Baru baru ni 21/09/2013 aku ada pergi ceramah. Atau lebih tepat lagi motivasi. Lebih kepada motivasi sebenarnya. Sebenarnya motivasi tu untuk budak form 3 dengan form 5 je. Kan diorang nak exam besar.

Tapi aku sebagai Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) cikgu suruh datang untuk tolong uruskan hal pendaftaran. So, sekali join je la diorang :)

Dalam motivasi tu dia ada kata jangan jadi orang melayu yang b*doh sebab selalu buat kesimpulan sendiri. Padahal tak tau pape sebenarnya. Dan dia kata, kena jadi orang tengok A sampai Z. Baru buat kesimpulan.

Tadi aku dok usha usha insta sorang ni. Caption dia ada tulis dia sayang sangat kat fon dia. Bukan sebab fon dia tu iPhone 5. Tapi sebab dia beli guna duit sendiri. Kebanyakan kita bila tengok orang ada benda branded je mesti kata "untunglah kaya" padahal tak tau kita penat penat kerja cari duit sebab nak sesuatu benda. Kata fynn jamal: "orang macam tu taik aa"

Hihihihi :))



PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

FIND ME HERE;

: @edmalice
:edmalice
: adahkacak@gmail.com

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Dandelion
  • Satu Hari Nanti (Untuk Emak Bidadari Syurga Saya)
  • Day by Day
  • How Can That Be ?
  • Problem :(