JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
How Can That Be ?
20130321 • Thursday, March 21, 2013 • 0 comments
Holla...hari ni korang sume tau yang result SPM keluar ken ? hmmm...cerita hari ni pung mestilah ada kaitan dengan SPM~
Tadi masa kat sekolah cikgu mintak tolong kat Ain suruh cari member untuk tolong masukkan sijil markah kokurikulum kat fail budak SPM...aku dengar je ayat tu terus dengan semangat yang bekobar-kobar angkat tangan...kekekke
Jadi kitorang iaitu Ain, Aku, Paen, Mek dan Athirah pergi la kat bilik cikgu shahran sebab fail tu ada kat situ...cikgu pon baik hati belanja kami air dan kuih...

Kitorang kalau dah berkumpul memang jadi gila dah...huha huha la kat dalam tu...
Dengan bilik aircond lagi...Tapi kerja jalan la jugak...Owh..crush aku dapat markah B dalam sijil koko dia...hohoho..tapi sebenarnya ramai lagi yang dapat B...

Tunggu punya tunggu punya tunggu akhirnya pada pukul 12 baru la nampak dia ada kat situ...alamak !!!! Hensemnyaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~
How can he be so handsome :)
makin cerah la pulak dia tu...pakai baju kale turqoise...alaaa kale yang macam biru biru hijau hijau tu la...tapi yang cair punya...memang matching sangat lah dengan dia...
Melting~~~~~ \(^_^)/

Tapi masalahnya kitorang pegi situ sebab nak masuk lab time Fizik...tak dapat usha sangat pung T_T
Tapi kira dah tengok tu pon okay la jugak...dia dapat 2 or 3 A...alamak, lupa lah pulak...huhuhuhu....

Budak cemerlang SPM sekolah kitorang dapat 7A...abang dia budak terbaik STPM...huuuu~
memang bagus la family diorang...sekali dua dapat cemerlang...itulah kesimpulannya...hahaha...
Sekian ~


Today Memories Will Be Capture In My Mind :)


Fill Your Cup With Sunshine And Laughter Everyday



PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Problem :(