JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Hip Hip ! Hooray !
20130930 • Monday, September 30, 2013 • 0 comments
Hip hip hooray! Hip hip Hooray! What ? Aku tak gila okay ! Hahahahaha
Baru tukar blogskin. Suka suka suka :) hihihi. Tapi nak tukarnya bukan main lembap lagi. Sapa lembap ? Bukan aku okay. Kakak aku buat hal pegi off WiFi.
K bengang gila !! Tapi takpa sebab dah berjaya. Yay! mission success.
Btw, how's your day ? ME? Okay laa~

EXAM DAH DEKAT !!
Nightmare ke atau sesuai buat bedtime story.
Kalau buat camtu terus tak boleh tidur fikir exam punya pasal. HUH!
Addmath, Biologi, Fizik, Kimia.
Arghhh ! Study je la untuk tiga minggu terakhir sebelum exam nih.

Susah ? Tak susah kalau rajin. Tapi tu la masalah terbesar kitorang ni (4 Takwa) semuanya PEMALAS.
Bukan aku je yang cakap tau. Cikgu pun cakap macam tu.
Tapi yang penting asalkan kitorang usaha semua pun boleh buat :)

Btw, aku rindu gilaaa kat old bestarian :'(
2 Bestari la yang terbaik !
K apa apa je la. Past is past. Buat memori je :)
Aku doakan semua kengkawan aku do the best dalam exam akhir tahun ni.

Do Good. And Good Will Come To You. 




PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

FIND ME HERE;

: @edmalice
:edmalice
: adahkacak@gmail.com

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Lame? Maybe not. . .
  • One Fine Day
  • Dandelion
  • Satu Hari Nanti (Untuk Emak Bidadari Syurga Saya)
  • Day by Day
  • How Can That Be ?
  • Problem :(