JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
another unknown
20131206 • Friday, December 06, 2013 • 0 comments


every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back - unknown
 they didn't know anything. they think it's just story from our childhood. Maybe she's not remember it anymore but not to me. I was very hurt.

and pathetic.

I trust too much, and yes. I hurt too much. BETRAYED i just hate that word too much. with my only bestfriend and bcs of that aku jadi aku yang sekarang


aku yang sekarang not trust easily. Aku yang sekarang takkan terlalu rapat dengan seseorang. bcs i know how that feel. feel losing someone in life. feel not trusted by everyone. that lonely feel. "Forever alone" orang yang tak pernah rasa memang tak layak cakap macam tu.

Tapi, aku bukan jenis orang "kau tak rasa, mana kau tau" "cuba kau kat tempat aku, apa kau fikir". yes i'm not like that. Aku tak kisah apa orang fikir. Sebab lumrah manusia. ada cara hidup dia, cara dia fikir. ppl will judge you anyway

tapi tolong la. put youself in my shoes. apa kau rasa bila bff kononnya tak percayakan kita lagi. tak bercakap dengan kita lagi hanya sebab "rumors". kalau betul pun benda tu takkan dia tak boleh nak faham kan. Sakit hati. ya, memang sakit hati. Masa tu kalau semua orang tak percaya kat aku pun aku tak kisah, sebab kau ada. kau sorang pun cukup bagi aku. tapi, kau pun sama je macam yang lain

Cuma aku tak dendam. Tak langsung. Aku cuma simpan dalam hati je. deep inside. nobody know. jadi sekarang aku senyum. senyum seikhlas hati



whatever you are, be a good one.


PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Time by Time
  • Tutorial : Comment Box {blogskin}
  • Another Months
  • Tutobies Section (Like Me)
  • #ChanyeolVirusDay
  • A Cup Of Coffee
  • Happy Ending ?
  • unknown
  • I Do Understand
  • Now Introducing !