JAR of LIES;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
a new life?
20141203 • Wednesday, December 03, 2014 • 0 comments


Hi yo yo wasup

Bila habis spm yeah everyone will start a new life. Masing² dok sibuk kerja, family vacation, drama-ing. Me? Well i'm kinda lifeless. Idk what to do with my life actually ╥﹏╥

Ye ye je nak buat reunion BBQ bagai puih lebat betul sembang. Without friends ni buat aku sedar sesuatu. Bila nak pulang buku it is weird for me kalau nak pegi sekolah sensorang pastu masuk pejabat jumpa cikgu. Nak pegi sorang? Memang tak la. Ive tried to contact my "friend" semua busy Ya Tuhan mengalahkan menteri padahal diorang sibuk dok hadap twitter. Baru aku rasa ish susahnya nak ajak teman pun takleh hmm. Even my "bestfriend" KONONNYA! Hello aku ajak teman je. Bila kau nak lepak tak ajak aku pun. Lepastu bila dah tak ramai nak pergi baru sibuk cari aku nak ajak kononnya lagi ramai lagi best euw puh-lease teruknya. Kawan apa cemtu. Haih ╮(╯▽╰)╭

So baru² ni aku ada create group called {tri}. Tri kan mesti la ada tiga orang je.
Aku, Mek dan Paen. Group ni banyak share rahsia contoh kalau tak puas hati kat sesapa kat group tu la kitorang bertiga share.

Sebulan sebelum SPM means masa bulan 10 aku start rapat dengan Paen padahal kitorang sama kelas dari form 3 tapi baru rapat sekarang. Aku rapat dengan dia sebab minat kitorang sama.
Book, song, love taking picture, dalam hati ada taman, sensitive. So tiba2 malam tu dia send kat group {tri} "adah, nanti bila² snap gambar sesama tau" kitorang pun sembang².
 I open up twitter and suddenly nampak Mek tweet "dia je? Aku? K paham."

Okay. Kat sini tak payah cakap pun dah boleh nampak the main reason kenapa kan? Of course group tu bertiga dan Paen ajak aku sorang.
Tak payah nak jadi peramal ke nak ramal fikiran sesapa sebab kita tengok pun tau dia terasa. Ive stuck okay.

ASAP aku whatsapp Paen secara private untuk ajak Mek sekali. Tapi Paen tak faham sebab aku guna ayat yg ringkas sebab nak cepat. Then aku screenshot tweet Mek and send it to Paen then explain to her. TAPI MY WHATSAPP BUAT HAL! WHY MASA TU JUGAK LINE TAKDE DAN GAMBAR TU TAK TER-SEND. LEPASTU BILA DAH SEND DIA TAK SUCCESSFULLY SEND TO PAEN!!!! YANG EXPLAIN TADI TU PUN TAK TER-SEND.

it end up with nothing.

Mek touching.
Aku stuck.
Paen is innocent.

Haahahaha idek what to do about this  lepastu
 aku biar je camtu. Malas dah


PASTFUTURE
MY WORDS;

introduction seems so hard but HAI , i am the head of Slytherin. you may behave because well...you know..i am you-know-who

GIVE ME YOUR WORDS;



LE' FOLLOWERS;


BLOG ARCHIVE;

  • seksa belum habis
  • obsesiv maha kompulsiv
  • di
  • Finally !
  • Hohoholidayyyy
  • Saya Warga Malaysia Yang Bebas
  • Orang Zaman Sekarang
  • Ke-poyo-an
  • Pls Don't Ruin My Life
  • Mini Hiatus